Tako je jedna od investicija zdravstvene platforme

0
Rate this post

Nastojeći ponuditi najbolje usluge zdravstvene zaštite, tvrtke razvijaju nove formate i pokušavaju se uklopiti u džepove i potrebe stanovništva.

 • Velike prednosti ovih proizvoda koje nudi Healthtech su pristupačne cijene, bez naknade za ono što korisnik ne koristi, i pomoć putem telemedicine 24 sata dnevno, svaki dan u tjednu, s cijenama počevši od 15,90 R$ po mjesec.
 • Osim toga, vrijedi napomenuti da se uvjeti dostupni na platformi mogu koristiti pojedinačno, jednostavnim pristupom web stranici i izravnim zakazivanjem odabrane usluge.

Vitor Moura, izvršni direktor VidaClass, povezuje sadašnji trenutak i kretanja u zdravstvenom sektoru, naglašavajući važnost pristupačnosti: „Pandemija je u većem broju pokazala mnoge probleme koje smo inače imali. Pristup uslugama uvijek je imao svoje prepreke, bilo iz financijskih, vremenskih, birokracijskih ili praktičnih razloga. Kao što smo uvijek radili, želimo da se ta barijera probije i da kvalitetan život ne bude luksuz.

I također, da se briga, koliko god se činila jednostavnom

personalizacija

 • Uz skupe tradicionalne zdravstvene planove i preopterećen javni sustav, razumijevanje zahtjeva onih koji traže uslugu jedan je od ključeva razvoja proizvoda.
 • Na temelju toga, VidaClass je nedavno pokrenuo VC Mãe, pretplatu usmjerenu na brigu o majkama i ženama.

Njime je moguće pristupiti još boljim uvjetima u uslugama koje ova javnost najviše koristi, poput pedijatrije, mamografije, proizvoda za bebe i ginekologa. Ove prednosti pridodaju se popustima koji su već osigurani na druge VidaClass proizvode, a koji dosežu 80%.

Uz neograničenu telemedicinu i pristup najboljim popustima, mjesečne pretplate također jamče dostavu lijekova s ​​VC dostavom, kućne preglede i druge pogodnosti.Europski tjedan javnog zdravlja 2022. (sudjelovanje EuroHealthNeta)16. svibnja 2022. – 20. svibnja 2022Europski tjedan javnog zdravlja – 16. do 20. svibnja 2022

Tema idućeg Europskog tjedna javnog zdravlja je „Zdravlje kroz život“ i pokriva sve ono što utječe na vas tijekom života.

Europski tjedan javnog zdravlja (EUPHW) ima za cilj podizanje svijesti o javnom zdravlju i promicanje suradnje među javnozdravstvenom zajednicom u Europi
Dnevne teme (u konceptu)

 • svibnja: Zdravi mladi i zdravstveno pismeni mladi
 • svibnja: Cijepljenje kao ključna strategija prevencije
 • svibnja: Klimatske promjene utječu na naše zdravlje
 • svibnja: Uloga urbanog planiranja u zdravlju i klimatskoj pravednosti
 • svibnja: Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja
 • svibnja: Izgradnja otpornih zdravstvenih sustava

Više informacija o EUPHW potražite ovdje

svibnja: Izgradnja jačih mostova između zajednica i zdravstvenih sustava radi poboljšanja jednakosti imunizacije – webinar RIVER-EU

 • Više informacija o EUPHW potražite ovdjeWebinar Europskog tjedna javnog zdravlja projekta RIO-UE (Smanjenje nejednakosti u unosu cjepiva u europskoj regiji – Uključivanje zajednica u nevolji) istražit će kako izgraditi jače mostove između zajednica i zdravstvenih sustava kako bi se poboljšala pravednost imunizacije.
 • Uključivanje zajednica s niskim stopama cijepljenja posebno je važno za povećanje povjerenja, dostupnosti i prihvatljivosti usluga cijepljenja i poboljšanje ukupnih stopa obuhvata.

Projekt RIVER-EU (2021.-2026.) radi s osam nedovoljno opskrbljenih zajednica diljem Europe kako bi razumjeli čimbenike i prepreke s kojima se suočavaju pri pristupu uslugama imunizacije, posebno za cjepiva protiv ospica, zaušnjaka, rubeole (MMR) i humanog papiloma virusa (HPV).

Govornici u ovoj sesiji podijelit će svoja iskustva u izgradnji odnosa u zajednici i raspravljati o obećavajućim pristupima rješavanju pitanja pravednosti i pristupačnosti cjepiva koja se mogu prenositi iz jedne sredine u drugu.

Ovaj događaj namijenjen je svima koji su uključeni u brigu u zajednici, posebno onima koji su zainteresirani za zdravlje i dobrobit djece i adolescenata te nedovoljno opskrbljenih zajednica etničkih i vjerskih manjina.Više informacija o događaju potražite ovdje.18. svibnja: Uloga urbanog planiranja u zdravlju i klimatskoj pravednosti (govor na EuroHealthNet)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime