Iako se mnogi pitaju koji je smisao ovog izuma fotostupovi mladog hdz ovca nicu na tri splitske lokacije iz banovine objasnili zasto za to cudo tehnologije vrijedi potrositi 236 tisuca-kuna

0

Čovjek želi učiniti više od puke optimizacije s digitalnom tehnologijom

Želi proširiti svoje znanje i stvoriti nešto novo. Umjetna inteligencija (AI) istražuje pitanje što čini ljudsko biće u njegovoj srži: postoji li duša? Kako um postiže svijest? Inteligentni strojevi obećavaju ponoviti san stvaranja: čovjek reproducira svoje vlastito podrijetlo.

Želi razumjeti odakle to dolazi. Zaustavi ga da ode. U tome bi trebala pomoći umjetna inteligencija i inovativne tvrtke.

 • Umjetna inteligencija kao ključna tehnologija 21. stoljeća
 • Čovjek je najbolji stroj
 • Slaba AI uvjerava brzinom povorke
 • Snažna umjetna inteligencija – tehnološka supermoć ili distopijski Terminator?
 • Pojava ekologije inteligencije umjesto tehnološke singularnosti
 • Umijeće inteligencije sastoji se u interakciji decentraliziranih jedinica
 • Digresija: Najviša svijest – sve ili ništa?
 • Tehnologija i umjetnost – dvije strane novčića inovacija
 • AI kao umjetnički poticaj za fizičko i mentalno učenje
 • Zaključak: Dodana vrijednost putem umjetne inteligencije postiže se samo ulaganjem u kreativnu samosvijest

Čovjek želi učiniti više od puke optimizacije s digitalnom tehnologijom. Želi proširiti svoje znanje i stvoriti nešto novo. Umjetna inteligencija (AI) istražuje pitanje što čini ljudsko biće u njegovoj srži: postoji li duša? Kako um postiže svijest? Inteligentni strojevi obećavaju ponoviti san stvaranja: čovjek reproducira svoje vlastito podrijetlo. Želi razumjeti odakle to dolazi. Zaustavi ga da ode.

U tome bi trebala pomoći umjetna inteligencija i inovativne tvrtke

Umjetna inteligencija je budućnost. To će približiti naš san održivom životu u skladu s prirodnim resursima. Visoko učinkoviti sustavi upravljanja radom donijet će nam veću udobnost u svakodnevnom životu.

 • Umjetna inteligencija će povećati globalni prosperitet, boriti se protiv zdravstvenih nedostataka i potaknuti samooptimizaciju čovječanstva.
 • Umjetna inteligencija nas zbližava kao vrstu, ali također donosi više regulacije našim društvima.
 • S nama ćete istraživati ​​svemir i stvarati nove vojne instrumente neviđene preciznosti za uništavanje.

U tome bi trebala pomoći umjetna inteligencija i inovativne tvrtkeUmjetna inteligencija kao ključna tehnologija 21. stoljeća

“Umjetna inteligencija mogla bi biti jedan od najkorisnijih izuma čovječanstva”, najavljuje Googleov “Deep Mind”, vjerojatno najpoznatija istraživačka tvrtka u području umjetne inteligencije.

Diljem svijeta postoje inovativni projekti praktične primjene umjetne inteligencije koji imaju široku korist za društvo: točnije medicinske dijagnoze putem radiomike, digitalni pomoćnici za kontrolu složenih projekata velikih razmjera, inteligentna kontrola prometa putem semafora optimiziranih za AI, samoučenje sustavi za precizno upravljanje energijom u zgradama, senzorske platforme za opsežni nadzor okoliša ili sigurnost hrane kroz transparentno praćenje logističkih lanaca u stvarnom vremenu.

Politika i poslovanje prepoznali su umjetnu inteligenciju kao ključnu tehnologiju koja će u budućnosti biti odlučujuća za međunarodnu konkurentnost.

Diljem svijeta usvajaju se nacionalne strategije za potporu istraživanju i razvoju, znanju, promicanju mladih talenata i stvaranju međunarodnih mreža s milijardskim ulaganjima – predvođeni SAD-om i Kinom, koji se natječu za globalnu prevlast u ptičjem svijetu. gripa. Međutim, unatoč golemom potencijalu tehnologije, ne integriraju sve tvrtke umjetnu inteligenciju u svoje strategije i procese.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime