Godini što se tiče zdravstvenih inovacija

0
Rate this post

Istog dana održana je rasprava o „Budućnosti zdravlja u Brazilu iu svijetu“ tijekom Međunarodnog kongresa zdravstvenih usluga (CISS). Vera Valente predstavljala je FenaSaúde i dijelila stol s predsjednikom Abramgea, Renatom Casarottijem; i predsjednik Unimed Brasil, Omar Abujamra Jr.

  1. Tom je prilikom izvršna vlast branila izmjene pravnog okvira dopunskog zdravstvenog osiguranja kako bi se Brazilcima proširio pristup zdravlju.
  2. „Čisto ambulantni plan, usmjeren na konzultacije i preglede, bio bi alternativa za pristup privatnom zdravstvenom sustavu za one koji si trenutno ne mogu priuštiti potpuni zdravstveni plan i ovise isključivo o SUS-u.

Danas operateri mogu ponuditi samo 12-satne hitne ambulantne planove i terapije

Potrebno je stvoriti alternative koje stanu u džep Brazilca”, istaknuo je izvršni direktor, objašnjavajući posljedice širenja dopunskog zdravlja u cijelom zdravstvenom sustavu.

  • Konačno, FenaSaúde je bio prisutan na forumu koji je organizirao Cbexs (Brazilski fakultet zdravstvenih rukovoditelja), na panelu „
  • Transformacije u sustavu s novim poslovnim modelima“, uz sudjelovanje Sipriana Ferraza, pomoćnika načelnika za zdravstvo u državi Pará; Leandro Reis, potpredsjednik medicinskih i vanjskih usluga u Rede D’Or São Luiz; i Luís F. V.

Joaquim, partner u odjelu Life Science and Health Care u Deloitteu.

Tom prilikom, izvršni direktor FenaSaúde je istaknuo da Brazil ima jednu od najagilnijih korporacija u svijetu na popisu ANS-a i da operateri ulažu stalne napore u borbi protiv otpada, tražeći na taj način održivost za izvrsne usluge.

Također je istaknuo potrebu za evolucijom u razvoju pokazatelja koji omogućuju stvaranje modela nagrađivanja više usmjerenih na kliničke ishode, podržanih najboljim praksama medicine utemeljene na dokazima.

  1. Skrb za pacijente, kliničke prakse i upravljanje bolnicama bila su neka od područja koja su obnovljena tijekom pandemije COVID-19 zahvaljujući korištenju tehnoloških rješenja.
  2. Kada govorimo o tehnološkim trendovima u zdravstvu, razvoj novih lijekova, promjene u tijeku medicinskih tretmana potkrijepljene analizom podataka i virtualnim konzultacijama ne mogu se izostaviti izvan radara.
  3. Od umjetne inteligencije (AI) do Interneta medicinskih stvari (IoMT) i od računalstva u oblaku do prediktivne analitike, implementacija novih digitalnih alata i usluga presudna je za povećanje zadovoljstva pacijenata uz agilniju i precizniju skrb.

Osim toga, korištenje tehnologije već čini razliku u praćenju i praćenju zdravlja

Što u praksi može smanjiti broj smrtnih slučajeva radnjama kao što je, na primjer, pristup povijesti pacijenata u stvarnom vremenu. Ovo je tek početak. Mnogo toga tek treba doći u 2022. U ovom ćete članku vidjeti:

  • Scenarij zdravstvenog sektora od 2020
  • Trendovi zdravstvene tehnologije u 2022
  • Utjecaj primjene tehnoloških rješenja u upravljanju bolnicama

Osim toga, korištenje tehnologije već čini razliku u praćenju i praćenju zdravljaPromjene u zdravstvenom sektoru od 2020

Krupni plan osobe koja provjerava informacije na pametnom satu Digitalna transformacija u medicini prolazi kroz nedavnu promjenu javnosti koja je sve više zabrinuta za zdravlje

Godina 2020. donijela je promjenu okruženja u nekoliko sektora, kao što su maloprodajne usluge, sa značajnim širenjem e-trgovine. Zdravstvo se također moralo brzo prilagoditi novim zahtjevima. Tijekom pandemije COVID-19, telemedicina je istaknuta kao omogućavanje skrbi na daljinu u vrijeme socijalnog distanciranja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime