Primatelji i prihvatljivost

0
Rate this post

Financiranje i trajanje

Dva najbolja predstavljena projekta dobit će jedinični iznos od 20.000 € (dvadeset tisuća eura), po jedan za svaku kategoriju (Junior i Senior), za razdoblje od najviše dvije godine, počevši od lipnja do prosinca 2022.

Ovaj poziv je otvoren za istraživače i/ili doktore medicine, portugalske ili strane, koji su završili doktorski studij kraći od deset godina (Junior kategorija) i više od deset godina (Senior kategorija) na dan otvaranja poziva.

Potiču se prijave koje uključuju partnerstva između istraživačkih institucija sa sjedištem u Portugalu i bolnica ili drugih zdravstvenih ustanova, domaćih ili stranih.

Podnošenje prijava

Prijave se podnose ispunjavanjem prijavnog obrasca na engleskom jeziku, uz životopis odgovornog istraživača (1 stranica A4, na engleskom), kojemu možete pristupiti ovdje.
Rok za prijavu

  • Prijave se moraju podnijeti između 17. prosinca 2021. i 17. siječnja 2022. (17 sati – lisabonsko vrijeme).
  • Ocjenjivanje i odabir prijava
  • Evaluaciju prijava provodi žiri kojeg predlaže FCT, a čine ga znanstvenici priznatih međunarodnih zasluga u području biomedicine.

Nakon rangiranja najboljih kandidata natječaja, Znanstveno vijeće MDS potvrđuje odluku žirija i obavještava Kolegij MdS, koji će potvrditi pobjednike prema dobivenim preporukama.

Saznajte vrijednosti za podnošenje prijedloga Ministarstvu zdravlja 2022

  • Nacionalni zdravstveni fond objavljuje predložene vrijednosti stavki u Nacionalnom popisu stalne opreme i materijala koji se mogu financirati za SUS (RENEM) za 2022. godinu. Cjelovitom popisu pristupite ovdje.
  • Dostupna su i ograničenja za indikaciju sredstava financiranja za privremeno povećanje kata primarne zdravstvene zaštite (PAP) i privremeno povećanje srednje i visoke složenosti (MAC) u 2022. godini.
  • Zainteresirane strane trebaju kliknuti na sljedeće poveznice za pristup radnim listovima s ograničenjima vrijednosti za indikaciju povećanja PAPeMAC-a u 2022. godini.

Saznajte vrijednosti za podnošenje prijedloga Ministarstvu zdravlja 2022Radni list Limit Ceto MAC koji sadrži istraživanje proizvodnje (SIA + SIH) Brazil – godina 2021., koja subvencionira referentne vrijednosti za naznaku sredstava parlamentarnih izmjena 2022., odgovara mjesecima od siječnja do studenog / 2021., od osnovnog prosinca /2021 skup podataka, još nije zatvoren, a ta se ograničenja mogu promijeniti i kasnije će se ažurirati.

Knjižica izmjena i dopuna i Kratki vodič kroz parlamentarne izmjene i dopune 2022. također su dostupni, alat za podršku i razumijevanje javnozdravstvenih aktivnosti Ministarstva zdravstva, s ciljem da se na intuitivan, jednostavan i objektivan način ponude informacije o aktivnostima, prirodi troškovi, načini prijave i prijenosni instrumenti prioritetnih aktivnosti Ministarstva zdravlja.

  1. Kliknite za pristup nacionalnom popisu stalne opreme i materijala koji se mogu financirati za SUS (RENEM) za 2022. godinu.
  2. Kliknite za pristup Radnoj knjizi izmjena i dopuna zakona o godišnjem proračunu za 2022. (PLOA) i brzom vodiču.
  3. Kliknite za pristup proračunskim tablicama s referentnim vrijednostima Ceilings Increment PAP i Increment MAC.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime