Novosti04

0

Sada samo odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem rasporedu i potvrdite termin. Ne zaboravite da na dan konzultacija morate imati iznos uplate na svom PagBank računu:

R$60 za liječnike opće prakse, kardiologe, ginekologe, ortopede, pedijatre i oftalmologe;
R$90 za ostale specijalitete.Pobrinite se za svoje zdravlje i svoju obitelj uz cijenu koja stane u vaš džep. Upoznajte PagBank Saúde.

Za angažiranje PagBank Saúde potrebno je otvoriti račun za plaćanje (samo za CPF), podložan katastarskoj analizi od strane PagSeguro. PagBank Saúde je partnerstvo s TEM Saúde: Program pristupa privatnom zdravstvu sa sniženim cijenama, to nije osiguranje ili zdravstveni plan.

Konzultacije imaju fiksnu vrijednost

Za preglede i stomatologiju, vrijednosti se trebaju konzultirati u našim servisnim kanalima. Telemedicinska usluga prema odredbama Pravilnika 467 od 20.3.2020. i Zakona 13.989 od 15.4.2020. Izvlačenja za ovu promociju izdaje Icatu Capitalização S/A, CNPJ/MF br. 74.267.170/0001-73, SUSEP proces 15414.004727/2010-5.

 1. Odobrenje ovog naslova od strane SUSEP-a ne znači da je Autarijat izmislio ili preporučio njegovo stjecanje, predstavljajući isključivo njegovu primjerenost pravilima koja su na snazi.
 2. Otkupne vrijednosti i vrijednosti lutrije moraju se otkupiti u roku zastare pod kaznenom kaznom gubitka ovog prava, u skladu s važećim zakonodavstvom.
 3. Svaki dan je dan za provedbu projekata i snova u praksi. Ako je ono što želite postići toliko željenu profesionalnu stabilnost, nabavite više.
 4. U nastavku ćemo predstaviti popis natječaja zakazanih za 2022. sa slobodnim mjestima za zdravlje!

Na sve konkurentnijem tržištu uobičajeno je da zdravstveni djelatnici traže suglasnost na javnim natječajima kako bi osigurali dobru naknadu, a uz to i svoje znanje o tom području primijenili u praksi.

U nastavku provjerite status natjecanja zakazanih za 2022. u različitim regijama Brazila. Postoji nekoliko tijela s ovlaštenim i traženim procesima. Ima i onih koji već imaju formiranu proviziju, pa čak i definiran bankroll. Sve ovo sada pratite!

Provjerite i ažurirajte svoje studije čak i prije objave edikta

 • tražena natjecanja
 • ovlašteni natječaji
 • Naručena natjecanja
 • Natječaji s definiranim bankrollom

Pridružite se više od 5000 studenata i stručnjaka koji su već pretplaćeni na Sanar Saúde +, najcjelovitiju platformu za proučavanje zdravlja na tržištu!

 1. Traženi natječaji 2022
 2. Seap RJ natjecanje

Natječaj je zatražen od Državnog odjela za zatvorsku upravu Rio de Janeira. Preliminarnom odlukom 14. Suda javne riznice, u prosincu 2019., određena je realizacija novog izbora za zamjenu privremenih stručnjaka.

Zdravstvena radna mjesta: Prognoza slobodnih radnih mjesta za medicinsku sestru, psihologa, nutricionista, farmaceuta, liječnika opće prakse, psihijatra, socijalnog radnika.
Očekivana slobodna mjesta: ukupno 88
Početna naknada: do 5.000,00 BRL

Iskoristite i pratite zdravstvena natjecanja planirana za jugoistočni Brazil

PM AL natjecanje

Iskoristite i pratite zdravstvena natjecanja planirana za jugoistočni BrazilPredsjednik Uprave za kvalitetu života, zdravlje i sigurnost na radu Vojne policije države Alagoas zatražio je uključivanje upražnjenih mjesta za Odbor zdravstvenih časnika i časnika specijalista u sljedećim natječajima. Natječaj se očekuje 2022. godine.

 • Status: Zatraženo
 • Banka organizator: Bit će definirano
 • Obavijest o prognozi: 2022
 • Zdravstvena radna mjesta: zdravstveni referent i referent specijalist. Još nije poznata obučenost profesionalaca koji će se moći natjecati.
 • Očekivana slobodna radna mjesta: ukupno 51
 • Početna naknada: Bit će definirana

HEMOPA natječaj

Zahtjev za ovaj događaj podnio je Revizorski sud države Pará. Što je prije moguće, Fundação Centro de Hematologia e Hemoterapia do Pará trebao bi raspisati javni natječaj za reguliranje tamošnjeg kadrovskog pitanja. Barem je tako odlučila ECA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime