Veliko ništa

0
Rate this post

Hrvoje

Srijeda, 1. studenog

Hrvoja Jukića dijeli mjesec dana od smrti, a i ona mi stalno lupa po glavi da mora nešto skladati. Ispunio je svog rođaka Stipu Jukića, koji stiže kući na Bačvice, pa smo malo popričali. Karamba koji s Hrvojenom igra u juniorima Hajduka zove san a i Karamba, pa san od te dvije ćakule sastavio ove dvije rečenice.

Ako i uživam u informacijama, uvjeren sam da mi se Jukići sigurno neće predati. Pa, još jedna stvar – kada nazoveš Karambu na mobitel, to je kao da ga gađaš zmijom. Cili paničari. Svojim debelim prstima počinje lupati po tipkama i također viče: “Halo!”

Nakon sat vremena prisloni mobitel na uho. Baš tako mašta i danas, kad službeno nazove, čuje i kaže: “Ko me sad sad zove?!”.

Tako su Stipe kao i Hrvoje Jukić upali u Karambin stan, na Washington Roadu, a s obzirom da su im oba tate preminula na drugoj strani, 2 majke su u jednom domu odgajale sedmero djece. Stipe ima brata kao i 3 sestre, kao i Hrvoje ima sestru. Kako je Stipe bio tri godine stariji, uz njega je hodao Hrvoje.

Pa ne i moji u Hajduku

Stipe je ušao u juniore, a Hrvoja su poslali da je malo pojača. U Gusaru. Kao što ju je Hrvoje dosta ojačao da je i najjači batalanti mogu baciti na ruku. A kad je Stipe stigao na fakultet, Hrvoje je jednostavno došao u juniore Hajduka.

 1. A i zato što je bilo teško ući u početnu postavu, Hrvoje je prvo otišao u Lokomotivu, a zatim u Trešnjevku, gdje je proglašen najučinkovitijim igračem svih vremena.
 2. Kao što će i Dinamu nedostajati takav igrač.

Sakupili su ga sami i također nisu izostali. Kada je 1967. godine Dinamo ostvario najveći uspjeh u svojoj povijesti, te sa Zebeconom osvojio Kup velesajamskih gradova, tada je Jukić bio tipičan prvotimac, a ujedno i glavni djelatnik sredine terena. Ipak, on se gotovo nikada ne spominje.

Često mu se obraćaju. Kao što mu ni Zebec ne sliči. Jako joj se svidio. Od svih igrača Hrvoje Jukić jedini ima privilegiju popiti tri dječja vina za pregled. I također je u paklenom stanju. Bila je poput čudovišta. Pušila bi sigurno cijelu noć, a sutra letjela po terenu.

Eto, stvorite san. I također sada mirno spavaj.

 • ispunjavanje.
 • četvrtak, 2.11.

Moja želja ismijava Gloriju koja Priča, kao i dolje je roman o mom životu koji me čak uhvati bez sumnje. U nastavku sam u Zagrebu. Najvjerovatnije sam u Bogovićevo, kao i jedna fina djevojka mi je rekla: “Jesi li to ti?!” Sjeli smo na kavu i evo što se dogodilo. Kad sam imao dva desetljeća, sanjao sam mjesec dana kao i jedan dan s dotičnom osobom i također je bilo stvarno sjajno.

Onda se preselila u Ameriku i više se nikad nismo ni slušale ni vidjele. Ispod je uključena vidjeti njezinog tatu i mamu. Starija kolekcija, nije najživopisnija. Malo jenjavaju. Obavijesti me:.

 • Znaš li da sam nakon toga dobila trudnu.
 • Pa, nemoj zeznuti?! I?
 • Apsolutno ništa, maknuo sam ga čim sam stigao.

Deboto želja je eliminira. Želja ju je obavijestila:.

 • Jeste li svjesni što ste učinili?! Moj dečko trenutno ima 36 godina. A sad slika – on plus ova moja tri i dodaj mene jel to idealna 5 za picigin. Svakako bi bilo lijepo da je cijela ekipa jedna uz drugu, a i sada se ne bi morali mučiti s petom suradnjom.
 • S Andrejonom, Bebićenom, Paunonom, Markonom… Nemate naslutiti kakvu ste povijesnu grešku napravili. Uništio si svijet picigin za Dream team …

Kao i koji je tvoj picigin?

 1. Ostatak ustaje bez pozdrava.
 2. Učenik.
 3. Petak, 3. studenog.

Zenica je lipa. Prvi put spavam u njoj. Rijeka Bosna, stadion lipa, zelenilo, putevi lipa kao i stari dio naselja koji krasi Baščaršiju. Taksi za New York. Povećate svoju ruku i također se proizvodi odmah. Za jednu marku vozi te po cijeloj Zenici.

A i zrak je uredan. Reci zbogom željezari, nema više dima. Pao je snijeg po okolnim brdima, na kraju je tako i bilo. Zenica skupljena u svom bazenu kao i duboko diše. Kao što se zima bliži. Pet ih je ispod nule. Brzo san se udaljila do hotela.

Zenica je lipa. Iz područja hotela možete vidjeti grad i razgledati Zenicu. Ništa! Željezara, pa ovaj koji je bio na mlinaru, čini mi se da je iz Zenice. I ona se veličanstveno hihoće. Imaju jedan zub koji je malo dodatno uočljiv. A također se razumije da je i Čelik iz Zenice. Mali su Renić, Lalić i Buza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime