Bih01

0
  1. “100 najutjecajnijih u zdravstvu 2022.” održat će se u drugoj polovici
    autor: Vanessa Sartor
  2. 23. lipnja 2022
  3. u uvodnicima: Lideri i prakse, Najnovije vijesti
  4. “100 najutjecajnijih u zdravstvu 2022.” održat će se u drugoj polovici
    Produljeno je i glasovanje za izbor najutjecajnijih osoba godine u sektoru.

S napretkom u cijepljenju u zemlji i izgledima za promjenu pandemijske situacije u endemsku situaciju u drugoj polovici ove godine, Grupo Mídia, odgovorna za najveće događaje u zdravstvenom kalendaru u Brazilu, najavljuje promjenu datuma ceremonije dodjele nagrada “100 najutjecajnijih u zdravstvu” koja će se održati 28.

Srpnja u WTC Events Centeru u São Paulu (SP).

Ova se odluka također temelji na nastojanju da našim gostima pružimo sigurno, oprezno i ​​nezaboravno iskustvo te na zahtjevima vodećih u industriji, budući da događaj pozdravlja najutjecajnije osobe iz zdravstva u zemlji na briljantnoj ceremoniji, posvećenoj kao “Oscari”. zdravlja”.

S promjenom datuma produženo je i glasovanje za izbor počasnih i traje do 30. travnja na web stranici www.100maisinfluentesdasaude.com.br. Izabrani će biti izabrani putem javnog glasovanja (glasujte ovdje) i istraživanja tržišta koje će provesti Uredništvo Grupo Mídia, koje će analizirati rad obavljen u posljednjih 12 mjeseci.

  • Rukovoditelji C-Levels, menadžeri, istraživači, javna tijela i profesionalni donositelji odluka koji su doprinijeli razvoju brazilskog zdravstva sačinjavat će popis za dodjelu Oscara zdravlja 2022. delikatan trenutak ekonomskog oporavka i političkih izazova.
  • Svakako, predaja ove nagrade u ruke imat će vrlo poseban okus i bit će veliko slavlje za sektor”, naglašava predsjednik Grupo Mídia, Edmilson Jr. Caparelli.

Popis pobjednika bit će objavljen na ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati 28. srpnja u WTC Events Centeru u São Paulu (SP). Organizacija događaja vodi računa o sigurnosnim standardima i protokolima koje preporučuju zdravstvene vlasti te ponavlja da će ih izdanje strogo poštovati.

Imena izabranih također će biti objavljena u časopisu Healthcare Management, posebnom izdanju 100 najutjecajnijih u zdravstvu 2022., lansiranom tijekom događaja i kasnije distribuiranom bolnicama, klinikama, operaterima, laboratorijima, zdravstvenim udrugama i javnim tijelima.

Osim u nakladi od 12.000 primjeraka

Svjetski dan zdravlja 20227. travnja 2022Poruka dr. Matshidisa Moetija, regionalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije za AfrikuSvjetski dan zdravlja, koji se obilježava svake godine 7. travnja od 1950. godine, slavi osnivanje Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), osnovane dvije godine ranije.

Osim u nakladi od 12.000 primjeraka Ovogodišnja tema, “Naš planet, naše zdravlje”, služi kao pravovremeni podsjetnik na neraskidivu vezu između planeta i našeg zdravlja, dok teret nezaraznih i zaraznih bolesti raste u tandemu s porastom učestalosti izazova povezanih s klimom.

  1. Klimatske promjene očituju se porastom temperatura, porastom razine mora, promjenama u obrascima padalina te sve češćim i težim ekstremnim vremenskim uvjetima.
  2. WHO procjenjuje da je više od 13 milijuna smrtnih slučajeva godišnje u svijetu uzrokovano ekološkim uzrocima koji se mogu spriječiti, uključujući klimatsku krizu.

Uz izravne posljedice na ključne odrednice zdravlja, klimatske promjene imaju negativan učinak na kvalitetu zraka i vode, sigurnost hrane, kao i na ljudsko stanište i sklonište. Posljedice tereta bolesti srca i pluća, moždanog udara i raka, među ostalim, istaknute su statistikom koja pokazuje da nezarazne bolesti predstavljaju sve veći postotak tereta bolesti u Africi.

Očekuje se da će u afričkoj regiji teret nezaraznih bolesti nadmašiti teret zaraznih bolesti i kombiniranih stanja majke, novorođenčeta i prehrane, postajući vodeći uzrok smrti do 2030. COVID-19, zajedno s rastućim stopama pretilosti, dijabetesa i hipertenzije, pogoršao je ovu situaciju, naglašavajući hitnost multisektorskog odgovora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime