Forum

0

Istraživanje o opozivu robne marke mjerilo je prepoznavanje potrošača u zdravstvenom segmentu Espírito Santo; trofej za najboljeg bit će uručen na velikom događaju 31.

Izdanje Excellence in Health za 2022. pokrenuto je ovog ponedjeljka (27.)

I ove godine nastavlja se s odavanjem počasti u svrhu odavanja priznanja profesionalcima koji brinu o dobrobiti, zdravlju i koji čine promjene u životima ljudi.Novost ovog izdanja je format dostave rezultata koji dobiva novu dinamiku.

  • Prijedlog je osigurati veću nepristranost, transparentnost i povezanost s javnošću korisnika usluga na tom području.
  • Za to je Rede Vitória de Comunicação angažirao istraživanje javnog mnijenja s Futura Inteligência, koje je klasificiralo, prema percepciji javnosti, tvrtke koje su se istaknule u tom području u rangiranju unutar 47 kategorija.
  • “Predstavljamo, iz prve ruke, rezultate istraživanja s istaknutim točkama u svakoj kategoriji”, kaže Giselle Alves, voditeljica komercijale i marketinga tvrtke Rede Vitória, o događaju lansiranja.

Geraldo Vimercati, izvršni direktor Rede Vitória, ističe da od 2019. postoji implementacija inovacija u Rede Vitória, a izvrsnost je dio toga.

“Excellence in Health ove je godine imao gotovo 150 tvrtki sudionika i drugačiji format. Futura je izašla na tržište vidjeti koje su tvrtke ostale zapamćene. Bio je to jako dobro odrađen posao. Svi sudionici su pobjednici jer se već sada smatraju najboljima u tržištu”, zaključio je.

  1. Uručenje trofeja održat će se tijekom mega događanja, punog atrakcija i iznenađenja, u Le Buffet Masteru, 31. kolovoza ove godine.
  2. Fotografija: Vitor Machado
  3. Zdrav život: zdravstvena platforma pokrenuta ovog ponedjeljka u Folha Vitória

Mreža pobjedeTijekom događanja Excellence in Health lansirana je i platforma Healthy Life, novi prostor prepun informacija pomno odabranih od strane tima zdravstvenih djelatnika.Oni će vam svakodnevno donositi najrelevantnije teme sa svime što trebate znati kako biste ažurirali svoje zdravlje i to na jednostavan način.

Na čelu platforme je Alice Sarcinelli, magistrica javnog zdravstva, doktorica stomatologije/dječje stomatologije i također profesorica na Ufesu.Prema Alice, glavni cilj Vida Saudável je stvoriti most između čitatelja i renomiranih zdravstvenih stručnjaka iz države i Brazila.

Mreža pobjede

Osim članaka stručnjaka iz različitih područja medicine u Folha Vit’ória, projekt Zdrav život svake će srijede imati program Check-up Health koji će se baviti relevantnom temom iz područja po epizodi, uvijek s barem jednom liječnika da raspravi i izvijesti o tome.

  1. Program će se emitirati na Rádio Pan News Vitória svake srijede u 16 sati, a korisnik interneta imat će mogućnost pogledati i video sadržaj na Folha Vitória.
  2. “Želimo biti referenca za one kojima je potrebna pomoć, kako ljudi ne bi morali pribjegavati ‘Dr. Googleu’ kada je u pitanju zdravlje.
  3. Često najbolji zdravstveni stručnjaci nisu dostupni široj javnosti, već u Healthyju Živi izgradit ćemo ovaj most”, dodala je Alice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime