Moji su dečki – Meka ZA MENADŽERE!

0

Miki Starčević o svojoj “žutici”: nezahvalni su zbog svojih oscilacija, dodatno su “bomba” zbog svoje mogućnosti. Tako će instruktor zasigurno definirati zadovoljstvo, ali i patnje kroz koje istovremeno prolazi vodeći ovaj “dječji bend”, stalno spreman šokirati. Kao i u nedjelju, svladali Cibonu nakon skoro 4 godine brzog naporaAutor je Danijel TRUMBIĆ.

Odijelo koje smo očekivali kao od šale, ovisno o potpunoj nadmoći Cibone. Koliko je to, 15 razlika?

Eh, samo 15, pa bi me to baš obradovalo!– smije se Miki Starčević. A također znamo da je pošten.Tako je nametnuto kao jedina usluga Splićanima da financijski stručnjak “vukova” Leko oda tajnu kojom će “žuti” sigurno zatvoriti bravu kućnog ormarića…

Ha, ha, pa, to je bilo zadirkivanje, ali ne bih se dodatno bavio time. Cibona me hranila 7 godina, oni su moji suradnici, bliski prijatelji…– “žuti” će vlak sigurno povući kočnicu.
Ipak, sigurno neće kriti radost zbog sjajnih 88:82, ali i pobjede Splita pod Tornjem. Dignite ruku koji ste to očekivali…

  • Zadovoljan sam što sam imao čast biti trener “žutih” koji će narušiti 3 i također pedeset posto godišnju tradiciju uspjeha Ciboninih derbija.
  • Uostalom, zašto postoje prakse, ali da ih se krši? Još jednom, budući da se nisam susreo s prijetećim otkrićima proteklih nekoliko dana, ne bih se ni trenutno upuštao u neko blaženstvo.

To su, kako ih ja smatram, zadovoljstvo promjenom koja je dovela do hrvatskog prvenstva, koje je za nas jedno od najvažnijih. Uspjeh je imao zapravo jak odjek, ispraznila mi se baterija na mobitelu, jer mislite da čestitari zovu iz okoline.

Sportska aktivnost je tako čudna, neizvjesna.

Cibona je svladala najučinkovitiju momčad Europe, Barcelonu, a 3 dana kasnije poraženi su i od ovih klinaca iz Graspa, koji su prije toga slavili među svojih sedam video utakmica. Počnite, računate na takva odijela, “sustav kao kuća”.

Evo, upravo tako ćemo pobijediti Cibonu

Miki Starčević Snimio Milivoj KEBER Netko je lijepo ustvrdio, splitska grupa je “Kapital za nadzornike” i još– pogubnost za instruktore. Djeca su tako nezahvalna skupina zbog nedostatka kontinuiteta i također– u isto vrijeme– prava “bomba” zbog svog potencijala. Sposobni su pobijediti Cibonu i Zadar u gostima, uz poraz kod kuće od Zagreba.

Postignuće je napisano i rođeno, što ima veze s realnošću da je Cibona igrala bez Mamića, Mujezinovića, Rimca, a Planinić je “iskorišten” na samo 8 minuta. Povod je to za “odu” Splitu koju vodi Roko Ukić. Što se tiče njegove učinkovitosti (25 faktora) rezultat možete vidjeti u– našoj opciji za trofej za najboljeg igrača Goodyear lige.

  1. Sigurno će biti još nekoliko, mnogo priča o njegovoj sposobnosti. Plus, svakako, Drago Pašalić, double-double (14 poena i također 10 skokova), Andrija Žižić (14 faktora)…
  2. Rekao sam im večer prije tužbe: nemate šanse dobiti Cibonu pojedinačnom videoigrom. Samo ako se složimo i djelujemo kao kolektiv, imat ćemo mogućnost.
  3. I također je bilo tako. Sve ostalo je navedeno, što u slavnima, što u… blokovima NBA preteča koje rutinski “špijuniraju” splitske utakmice. Također i trening.

“Žuti” se nisu vratili kući iz Zagreba, ostaju osam dana na Bjelolasici, dobit će sigurno od “friške arije”. I pripreme za ono što slijedi, a to su poslovi na Žalbi (30. studenog, C. zvezda, 7 dana nakon Maccabija).Ovo je jednostavno dan za fešte (a i malo ih je), da se na trenutak ne prisjetimo svih nedaća u borbi Splićana za prisutnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime